Icon--npo spotify youtube twitter facebook instagram whatsapp linkedin mail search arrow-right menu arrow down clock Icon video audio camera snapchat theme location

Arie van der Veer getroffen door herseninfarct

10 april 2018 in het dossier Pers

Arie van der Veer is afgelopen maandagmorgen (9 april) getroffen door een herseninfarct en verblijft op dit moment in het ziekenhuis. De situatie is stabiel, maar hoe lang het verblijf in het ziekenhuis zal duren is niet bekend.

Ds. Arie van der Veer is ook na zijn pensionering nog steeds met hart en ziel betrokken bij het werk van de EO. Op tal van manieren zet hij zich in voor de missie van de EO, van meditaties op radio, tv en online tot ledenreizen en activiteiten in het land. En als geliefd spreker zou hij op 21 april een bijdrage leveren op de jaarlijkse Nederland Zingt Dag. Die bijdrage zal dit jaar helaas niet doorgaan.

Wij als collega’s denken aan hem en bidden voor hem en zijn familie. We hopen dat u meeleeft met ds. Arie van der Veer door voor hem en zijn familie te bidden. Mocht u een kaart willen sturen dan kan dat.

Namens de Evangelische Omroep
Arjan Lock (Raad van Bestuur)

Kaarten

Kaarten kunt u sturen naar:

Evangelische Omroep
T.a.v. Arie van der Veer
Postbus 21000 1200 BA
Hilversum

Contactpersoon Pers

Cornelis Vlot
t. 06 2157 3127
e. [email protected]