Icon--npo spotify youtube twitter facebook instagram whatsapp linkedin mail search arrow-right menu arrow down clock Icon video audio camera snapchat theme location

Miriam Swaffield spreekt tijdens EO-Jongerendag 2018

8 maart 2018 in het dossier Pers

Miriam Swaffield is de spreker van de 44ste editie van de EO-Jongerendag. De Britse spreekt op zaterdag 26 mei voor een publiek van duizenden christelijke jongeren over het thema ‘Walk on Water’. Ze is de eerste vrouwelijke hoofdspreker in de geschiedenis van het muzikale jongerenevenement.

De 29-jarige Swaffield kent een enorme drive om het verhaal van Jezus te delen met jonge mensen die Hem (nog) niet kennen: “Ik wil jongeren laten kennismaken met de liefde van God en hen helpen om hun identiteit in Hem te vinden”. Ze studeert Theologie en werkt als Global Student Mission Leader bij ‘Fusion’, een beweging die studenten ondersteunt bij het vinden van een kerk en (lokale) kerken aanmoedigt om studenten te betrekken bij hun gemeente.

Perfecte match
“We zijn blij en trots dat we Miriam mogen presenteren als spreker van de EO-Jongerendag 2018. Ze kent de doelgroep als geen ander en heeft het talent om onderwerpen op een prachtige, persoonlijke manier dichtbij te brengen”, vindt BEAM-eindredacteur Paul de Vos. “De samenwerking is een perfecte match. We hebben dezelfde missie: jongeren inspireren om te groeien in het geloof en te leven vanuit het voorbeeld van Jezus.”

Line-up
Met de bekendmaking van de spreker is de line-up voor de EO-Jongerendag 2018 compleet. Eerder onthulde organisator BEAM al de namen van de artiesten die op 26 mei het podium betreden: for KING & COUNTRY, Britt Nicole, de BEAM Worshipband, Matt Redman & Guvna B en The Drop (LZ7 DJ-set).

Tickets
Kaarten voor de EO-Jongerendag zijn verkrijgbaar via de website eo.nl/jongerendag. De entreeprijs bedraagt €10,- voor BEAM-supporters en €15,- voor bezoekers die geen BEAM-supporter zijn.