Icon--npo spotify youtube twitter facebook instagram whatsapp linkedin mail search arrow-right menu arrow down clock Icon video audio camera snapchat theme location

Zangeres Elise Mannah naar Nederland Zingt Dag

Zeventiende Nederland Zingt Dag in teken van thema 'Open armen'

1 februari 2018 in het dossier Pers

Elise Mannah verleent op zaterdag 21 april haar medewerking aan de Nederland Zingt Dag. De zangeres, liedjesschrijver en verhalenverteller zingt over liefde, hoop, geloof en het leven van alledag. Tijdens de Nederland Zingt Dag komen tienduizend mensen naar de Utrechtse Jaarbeurs om samen te zingen, het geloof te delen en God en elkaar te ontmoeten.

Mannah is geen onbekende bij het evenement. In 2015 betrad ze ook het Nederland Zingt Dag-podium. “Elise beheerst de kunst om haar publiek te ontroeren, maar kan met haar muziek en verhalen ook entertainen. Ze is een ontwapenende zangeres met een prachtige stem. Fantastisch dat zij erbij is op 21 april”, zegt Albert-Jan Schol namens de organisatie.

Ruimte voor ontmoeting en inspiratie
Naast Elise Mannah verlenen ook andere solo-artiesten en koren hun medewerking aan het populaire EO-evenement. Muziek voert de boventoon, maar er is ook volop ruimte voor ontmoeting en inspiratie. Eerder werd al bekend dat ds. Arie van der Veer en ds. Mirjam Kollenstaart-Muis zich als spreker aan het evenement hebben verbonden.

Open armen
Het thema van de zeventiende Nederland Zingt Dag is ‘Open armen’. “Met dit thema willen we de bezoekers meegeven dat we bij God horen. Hij wacht ons met open armen op. Daarnaast maakt het thema ons bewust van onze houding naar anderen. Hoe kunnen wij in ons dagelijks leven voor de ander klaarstaan; onze armen openen voor de mensen om ons heen?”, vertelt presentatrice Mirjam Bouwman.

Reserveren
Toegangskaarten voor de Nederland Zingt Dag zijn verkrijgbaar via de website eo.nl/nederlandzingtdag. Meer dan de helft van de kaarten is al verkocht. De organisatie adviseert geïnteresseerden daarom hun kaart(en) bijtijds te reserveren.

Bekijk foto's

Bekijk promo