Icon--npo spotify youtube twitter facebook instagram whatsapp linkedin mail search arrow-right menu arrow down clock Icon video audio camera snapchat theme location

Kari Jobe geeft uniek concert in Nederland

EO Presents Kari Jobe, 27 mei 2018 om 20.00 uur in Veenendaal

22 februari 2018 in het dossier Pers

Eén van Amerika’s bekendste worshipartiesten komt naar Nederland; Kari Jobe. Speciaal voor EO-leden geeft zij op 27 mei een concert in de Basiliek in Veenendaal. In het voorprogramma staat Kari’s echtgenoot Cody Carnes. Op 1 maart om 10.00 uur gaat de ticketverkoop van start.

Kari Jobe is één van de meest invloedrijke worshipleaders van dit moment. Haar eerste album bracht de Amerikaanse singer/songwriter uit in 2007: Bethlehem. Sindsdien heeft ze nog vier albums uitgebracht, is ze één keer genomineerd voor een Grammy Award en vier keer voor een Dove Award waar ze er drie van heeft verzilverd. Naast zangeres is Kari Jobe worship pastor bij de Gateway Church in Southlake, Texas (VS).

Eindredacteur Emiel Hop: “Wij geloven dat aanbiddingsmuziek één van de krachtigste en mooiste dingen is die aan ons is gegeven om God te ontmoeten. We mogen in de liederen Zijn liefde ervaren en worden bemoedigd, getroost en opgebouwd. Maar ook kunnen wij onze dankbaarheid en liefde en ontzag voor Hem weer uiten.”

Eva vip-programma
Voorafgaand aan het concert organiseert het vrouwenmagazine Eva exclusief voor haar abonnees een speciaal programma. Er zijn slechts 75 vip-tickets, die naast het concert ook toegang geven tot een exclusieve Minella meets met Kari. Tijdens dit samenzijn zullen Kari en Cody een aantal liederen uplugged ten gehore brengen, is er mogelijkheid tot het stellen van vragen en kan er genoten worden van een uitgebreid dinerbuffet.

Geïnteresseerden kunnen hier voor meer informatie en tickets terecht en hier voor de Eva vip-tickets.