Icon--npo spotify youtube twitter facebook instagram whatsapp linkedin mail search arrow-right menu arrow down clock Icon video audio camera snapchat theme location

Matt Redman op EO-Jongerendag 2018

EO-Jongerendag 2018, zaterdag 26 mei, GelreDome Arnhem

26 januari 2018 in het dossier Pers

Aanbiddingsleider Matt Redman maakt zijn opwachting op de 44ste EO-Jongerendag. Dat maakte EO’s jongerenmerk BEAM, die het evenement organiseert, vandaag bekend. De organisatie presenteert ook dit jaar een rijk gevuld programma. Naast Matt Redman, die samen met rapper Guvna B het podium betreedt, reizen ook for KING & COUNTRY en zangeres Britt Nicole op zaterdag 26 mei af naar GelreDome Arnhem. De kaartverkoop van de EO-Jongerendag is vandaag gestart.

Joram Kaat gidst bezoekers van de EO-Jongerendag door het programma dat jong en oud zal aanspreken. “We hebben een waanzinnige line-up”, vindt de presentator. “Bekende worshipsongs van Matt Redman (zoals 10,000 Reasons), gecombineerd met de energieke rap van Guvna B. De catchy nummers van zangeres Britt Nicole... En natuurlijk de mannen van for KING & COUNTRY, wat mij betreft één van de beste live acts die er in de christelijke muziek rondloopt. Hier moet je bij zijn.”

Walk on water
De EO-Jongerendag is een uniek evenement in Nederland en Europa. De gevarieerde optredens, indrukwekkende (persoonlijke) verhalen en gezellige sfeer maken de dag tot een bijzondere belevenis. Elke EO-Jongerendag kent een thema, die door één of enkele sprekers wordt toegelicht. BEAM koos dit jaar voor het thema ‘Walk on water’. “Dit thema is een mooi vervolg op het thema ‘Fear not’ dat vorig jaar centraal stond”, vindt eindredacteur Paul de Vos. “Als je gelooft dat God bij je is, geeft dat hoop en kracht. Ook tijdens de moeilijke momenten van het leven of wanneer je iets heel spannend vindt. God is erbij; ook buiten jouw comfortzone.”

Early bird-tickets
Kaarten voor de EO-Jongerendag zijn verkrijgbaar via de website eo.nl/jongerendag. De entree bedraagt € 10,- voor BEAM-supporters en € 15,- voor jongeren die geen BEAM-supporter zijn. “Wie vóór 4 februari reserveert, maakt kans op één van de vierhonderd ‘early bird tickets’. Winnaars van dit ticket mogen, samen met een vriend of vriendin, eerder het stadion in en ontvangen een speciale BEAM-goodiebag.

Bekijk foto's