Icon--npo spotify youtube twitter facebook instagram whatsapp linkedin mail search arrow-right menu arrow down clock Icon video audio camera snapchat theme location

BEAM onthult eerste artiest EO-Jongerendag 2018

Kaartverkoop EO-Jongerendag op 26 januari van start

12 januari 2018 in het dossier Pers

De eerste artiest voor de EO-Jongerendag 2018 is bekend! EO’s jongerenmerk BEAM onthulde via social media dat ‘for KING & COUNTRY’ op zaterdag 26 mei naar GelreDome in Arnhem komt. De fans hadden dit nieuws al in november kunnen weten: de populaire band verstopte de aankondiging in één van de nummers die zij tijdens de ‘BEAM presents’-concerten in Veenendaal ten gehore brachten.

De EO-Jongerendag is het grootste christelijke jongeren-event van Europa en vindt dit jaar voor de 44ste keer plaats. Vaste ingrediënten als muziek, ontmoeting en inspiratie brengen jongeren uit heel het land jaar na jaar naar het Arnhemse stadion. De presentatie is voor het vierde jaar op rij in handen van Joram Kaat. “Ik vind het echt het tof om met zoveel jonge gelovigen samen te komen. De EO-Jongerendag past gewoon bij mij. Het is voor mij - en ik denk voor bijna alle jongeren - een manier om het geloof te vieren”, aldus Kaat.

Reserveren
Kaarten voor de EO-Jongerendag zijn vanaf 26 januari verkrijgbaar via de website eo.nl/jongerendag. De entree bedraagt € 10,- voor BEAM-supporters en € 15,- voor jongeren die geen BEAM-supporter zijn.

Bekijk de video