Icon--npo spotify youtube twitter facebook instagram whatsapp linkedin mail search arrow-right menu arrow down clock Icon video audio camera snapchat theme location

3Lab: Dokter Co.

Maandag 12 februari op NPO 2, 21.30 uur, hh

2 februari 2018

De tachtigjarige dokter Co doorkruist op zijn fiets Amsterdam en bezoekt vluchtelingen in vervallen garages en leegstaande gebouwen. Ze verblijven hier illegaal en komen niet in aanmerking voor professionele, medische bijstand. Dokter Co verpleegt hen en luistert naar hun verhalen. Ze leven in erbarmelijke omstandigheden; alcoholmisbruik en onderlinge conflicten zijn aan de orde van de dag. Wat drijft de oude dokter om het onvoorwaardelijk voor hen op te nemen?

'Dokter Co' is hier terug te kijken. 

3Lab (Teledoc Campus) is een gezamenlijk project van NPO, CoBO, het Nederlands Filmfonds en het Mediafonds voor de ontwikkeling van documentairetalent. De eerste twee series kregen positieve kritieken en trokken veel kijkers. De derde reeks bestaat uit negen korte documentaires: Met alles wat er is (22 okt), 80% ongeschikt (29 okt), De hoeder (5 nov), Helaas ben je het niet geworden (12 nov), a•sy•lum (19 nov), Shame/Fame (23 nov), Dokter Co (26 nov), Sinterklaas bestaat (5 dec) en Liefdesbrieven (10 dec).