Icon--npo spotify youtube twitter facebook instagram whatsapp linkedin mail search arrow-right menu arrow down clock Icon video audio camera snapchat theme location

Teledoc Campus: 80% ongeschikt

Zondag 29 oktober 2017 om 23.25 uur op NPO 3

18 oktober 2017

Van kinds af aan zit Mari in een rolstoel. Op school kreeg hij te horen dat zijn droom om filmmaker te worden leuk was, maar dat hij misschien wat realistischer moest worden. Nu gebruikt hij zijn eigen casus als kapstok voor een breder onderwerp: handicap en werk. Een humoristisch getint onderzoek naar de worsteling van de samenleving met de gehandicapte medemens. Wat heeft de onvolprezen participatiemaatschappij Mari te bieden?

Teledoc Campus is een gezamenlijk project van NPO, CoBO, het Nederlands Filmfonds en het Mediafonds voor de ontwikkeling van documentairetalent. De eerste twee series kregen positieve kritieken en trokken veel kijkers. De derde reeks bestaat uit negen korte documentaires: Met alles wat er is (22 okt), 80% ongeschikt (29 okt), De hoeder (5 nov), Helaas ben je het niet geworden (12 nov), a•sy•lum (19 nov), Shame/Fame (23 nov), Sinterklaas bestaat (26 nov), Dokter Co (10 dec) en Liefdesbrieven (17 dec).