Icon--npo spotify youtube twitter facebook instagram whatsapp linkedin mail search arrow-right menu arrow down clock Icon video audio camera snapchat theme location

Online serie #Kelseyislelijk over pesten

Vanaf zaterdag 16 september, 9.05 uur, eo.nl/Kelseyislelijk

14 september 2017 in het dossier Pers

Aanstaande zaterdag start de Evangelische Omroep met de nieuwe online serie #Kelseyislelijk. De serie maakt deel uit van de landelijke ‘Week Tegen Pesten’ en de themaweek ‘Zapp Tegen Pesten’. We volgen een week lang Kelsey, die op haar school te maken krijg met een pestsituatie. Elke dag komen er realtime twee nieuwe scenes online op eo.nl/Kelseyislelijk. Het verhaal en de personages uit de serie worden uitgebreid op Instagram. Op zaterdag 24 september is het hele verhaal om 15.00 uur te zien op NPO Zapp.

In #Kelseyislelijk neemt Kelsey het op tegen pesters in haar klas, waardoor ze zelf het doelwit van pesten wordt. Deze realtime online serie maakt het thema ‘pesten’ zichtbaar en bespreekbaar. Realtime betekent dat als er maandagochtend 10.00 uur iets op het schoolplein gebeurt, de scène ook op maandag om 10.00 uur online komt.

Instagram
Iedere personage is ook te volgen via een eigen Instagram-account. De accounts zijn te vinden via eo.nl/kelseyislelijk.

Maak een vuist
De komende week kunnen kinderen via zapp.nl en door #maakeenvuist te gebruiken op social media laten zien dat zij tegen pesten zijn.

Website:  zapp.nl/kelseyislelijk
Tv-uitzending: zaterdag 24 september, 15.00 uur, NPO Zapp

Promo #Kelseyislelijk

Pestscene