Icon--npo spotify youtube twitter facebook instagram whatsapp linkedin mail search arrow-right menu arrow down clock Icon video audio camera snapchat theme location

Eva on tour: moed om verschil te maken

Friends, faith & food op het nieuwe Eva-evenement

15 september 2017 in het dossier Pers

Met een gloednieuw evenement wil christelijk magazine Eva vrouwen inspireren om verschil te maken in hun omgeving. Onder de naam ‘Eva on tour’ trekt de redactie van het magazine begin oktober door Nederland, samen met zanger Matthijn Buwalda en Willemijn de Jong (Exxpose). Op vier locaties kunnen bezoekers eten, winkelen en luisteren naar inspirerende sprekers en mooie muziek. Eva-hoofdredacteur Minella van Bergeijk zal de avonden presenteren.

Eva wil vrouwen uitdagen om verschil te maken door hun stem te gebruiken en op de juiste manier te handelen in de kleine dingen. Niet ver weg, maar juist heel dichtbij, in het leven van vandaag. “Eva on tour gaat over moed”, licht Van Bergeijk toe. “Moed om anders te zijn. Moed om voor de ander op te komen. Moed om je mening te uiten. Juist op die momenten ontstaat er vaak iets moois. Dat zagen we ook bij Jezus. Hoe en op welk moment hij handelde, zorgde voor verwondering bij omstanders. Diezelfde verwondering hopen we ook met Eva on tour krijgen.”

Friends, faith & food
Eva on tour belooft een heerlijk avondje uit te worden. Vrouwen kunnen er terecht voor ontspanning en ontmoeting, fair trade shops met leuke, duurzame accessoires en een walking dinner met lekker én eerlijk eten. (Lied)schrijver en verteller Matthijn Buwalda zingt over het leven met elkaar en met God en inspirerende sprekers delen hun verhaal over verschil maken in het dagelijks leven. Zo spreekt Willemijn de Jong over een actueel onderwerp: grensoverschrijdend gedrag richting vrouwen.

Data
Eva tourt begin oktober door Nederland. Wie een avond wil luisteren, ontmoeten, eten, shoppen en genieten kan op één van de onderstaande data naar Eva on tour:

  • 5 oktober: Wezep
  • 6 oktober: Nieuwegein
  • 11 oktober: Ede
  • 12 oktober: Apeldoorn

Geïnteresseerden kunnen voor meer informatie en tickets terecht op de website van Eva on tour.

Bekijk foto's

Bekijk video