Icon--npo spotify youtube twitter facebook instagram whatsapp linkedin mail search arrow-right menu arrow down clock Icon video audio camera snapchat theme location

Water bij de wijn in nieuw seizoen van 'Het Familiediner'

Het Familiediner, vanaf 4 september, 22.10 uur op NPO 1

16 augustus 2017 in het dossier Pers

Vanaf maandag 4 september is bij de EO een nieuw seizoen te zien van 'Het Familiediner'. Presentator Bert van Leeuwen brengt een bezoek aan familieleden bij de ruzie inmiddels hoog is opgelopen. Aan hem de schone taak om de verwijdering die tussen hen is ontstaan te overbruggen. Zijn de familieleden bereid om wat water bij de wijn te doen en elkaar te ontmoeten bij het familiediner?

In een nieuw seizoen van 'Het Familiediner' stelt Bert van Leeuwen paal en perk aan hoog opgelopen familieruzies. Hij zet alles op alles om samen met een familielid een beschadigde familieband te herstellen. En dat is niet altijd even makkelijk. Bert: “Tijdens de opnames voor dit nieuwe seizoen heb ik weer vaak versteld gestaan over de weerbarstige reacties van mensen op mijn goedmaakpogingen. Het is dan ook extra bijzonder wanneer mensen elkaar na jaren toch weer in de armen sluiten."

Dit seizoen
Geloof het of niet, maar een bezoek aan de kapper betekent het einde van de relatie tussen Patrick en zijn ouders. Is er 3 jaar later nog hoop dat dit goedkomt? En het tragische verhaal van Alma en haar schoonmoeder Annie. Hun innige vriendschap wordt flink op de proef gesteld door het overlijden van twee dierbaren. Lukt het presentator Bert van Leeuwen om deze mensen weer bij elkaar te brengen? Ondertussen reist de sorry-limo door het land en krijgen jong en oud de kans om sorry te zeggen tegen iemand.

Het nieuwe seizoen van 'Het Familiediner' is vanaf 4 september elke maandagavond te zien om 22.10 uur op NPO 1.