Icon--npo spotify youtube twitter facebook instagram whatsapp linkedin mail search arrow-right menu arrow down clock Icon video audio camera snapchat theme location

Verwacht: tropische special van radioprogramma 'Open Huis'

Open Huis, woensdag 21 juni, 14.00 uur, NPO Radio 5

21 juni 2017 in het dossier Pers

Het EO-radioprogramma Open Huis luidt de zomer in met een eenmalige special over het weer. Op woensdag 21 juni is presentator Tom Herlaar te gast in de weerkamer van Meteogroup in Wageningen waar hij wordt ondergedompeld in de wereld van de meteorologie.

“Het is vaste prik op een verjaardag, in de wachtkamer bij de dokter of bij een toevallige ontmoeting in de stad. Over het weer raken we nooit uitgepraat”, zegt presentator Tom Herlaar. “Het weer is een fascinerend onderwerp dat ons dagelijks bezighoudt. Daarom wijden we op de eerste dag van de zomer een volledige uitzending aan dit thema.”

Live vanuit Wageningen
De Open Huis special komt live vanuit Wageningen, waar het hoofdkantoor en de weerkamer van Meteogroup zijn gevestigd. Moniek Wulms, meteorologist bij Meteogroup, staat presentator Tom Herlaar gedurende de uitzending bij als co-host.

Over Open Huis
Het radioprogramma Open Huis is al ruim tien jaar een begrip op NPO Radio 5. Elke maandag t/m zaterdag stuurt het programma tussen 14.00-16.00 uur muziek en gezelligheid de huiskamers in. Open Huis wordt gepresenteerd door Tom Herlaar (maandag t/m vrijdag) en Petra de Joode (zaterdag).