Icon--npo spotify youtube twitter facebook instagram whatsapp linkedin mail search arrow-right menu arrow down clock Icon video audio camera snapchat theme location

Opnamen Telefilm ‘Get Lost!’ van Mirjam de With starten maandag 29 mei

Hoofdrollen voor Anna Raadsveld, Willem Voogd en Set Sjöstrand

1 juni 2017 in het dossier Pers

Van 29 mei tot 6 juli hebben in Amsterdam en omstreken de opnamen plaats van Get Lost!. Anna Raadsveld, Willem Voogd en Set Sjöstrand spelen de hoofdrollen in de Telefilm van Mirjam de With. Het scenario is geschreven door Anke Boerstra, de producent is Family Affair Films en de coproducerende omroep is de Evangelische Omroep.

Chaotische Fem (Anne Raadsveld) krijgt een vaste baan aangeboden en wordt door haar jeugdliefde Yorrick (Willem Voogd) ten huwelijk gevraagd. Fem, die nog helemaal niet toe is aan zo’n volwassen leven, boekt in reactie een ticket naar India. Als ze op het vliegveld toch minder avontuurlijk blijkt dan gehoopt, duikt ze onder in de backpackers scene van haar eigen stad Amsterdam. Hoe raakt ze uit deze krankzinnige leugen?

Anna Raadsveld speelde hoofdrollen in de speelfilms Riphagen, Hoe duur was de suiker en Timboektoe en tv-series zoals Goedenavond, dames en heren en OverspelWillem Voogd speelde in films zoals MeesKees, Knielen op een bed violen en Basile H. en in de tv-series Project Orpheus en Zwarte Tulp. De Zweedse acteur Set Sjöstrand, die zijn opleiding volgde bij Kulturama in Stockholm en de Stella Adler Studio in New York, maakt in Get Lost! zijn speelfilmdebuut. Verder spelen onder anderen Charlie Chan Dagelet, Yootha Wong Loi Sing, de Duitse actrice Bea Brocks en de Australische actrice Hannah van der Westhuysen mee.

Mirjam de With
 regisseerde de Telefilm Op de dijk, die vorig jaar voor een Prix Europa werd genomineerd, en korte films zoals het veelbekroonde Mina Moes. Anke Boerstra schreef de scenario’s voor korte films zoals Scooterdagen, Linoleum en Verdwaald. Eerder werkten Boerstra en De With samen aan Ballast, een van de best bekeken One Night Stands ooit.

Family Affair Films
 produceerde onder meer de bekroonde jeugdfilm Het leven volgens Nino van Simone van Dusseldorp, Fiona Tans speelfilmdebuut History’s Future, de Telefilms Op de dijk van Mirjam de With en De terugkeer van de wespendief van Stanley Kolk en de succesvolle One Night Stands Ballast en Basile H.

Get Lost! komt tot stand in het kader van het Telefilmproject en wordt naar verwachting in februari 2018 uitgezonden door de EO bij de Nieuwe Nederlandse films op NPO 3. Telefilms zijn speelfilms voor televisie die inspelen op actuele thema’s. De coproducties van onafhankelijke producenten en de publieke omroep krijgen financiële steun van CoBO, de uitvoerder van het project.


Noot voor de redactie

Voor meer persinformatie en/of een setbezoek:
Noortje Wilschut, Family Affair Films, t: 06 1750 2666, e: [email protected]