Icon--npo spotify youtube twitter facebook instagram whatsapp linkedin mail search arrow-right menu arrow down clock Icon video audio camera snapchat theme location

Kom jij de Ledenraad van de EO versterken?

Voor de Ledenraad zijn we op zoek naar nieuwe leden. De Ledenraad voert het goede gesprek met de Raad van Bestuur en de Raad van Toezicht over de missie, de visie en het beleid van de EO, en beïnvloedt het beleid op hoofdlijnen.

Zo is de Ledenraad betrokken bij de eerste fase van het maken van het meerjarenbeleidsplan. De Ledenraad bestaat uit 67 leden. De leden vormen een afspiegeling van de kerkelijke kaart. De Ledenraad komt driemaal per jaar bijeen.

Als lid van de Ledenraad fungeer je als klankbord, denk je kritisch en op inspirerende wijze mee. Je hebt kennis van bestuurlijke verhoudingen en weet in samenspraak het uitgeoefende toezicht van de Raad van Toezicht te beoordelen. Je bent lid van de EO, nauw betrokken bij onze identiteit en in staat om op het terrein van missie, visie en beleid het gesprek te voeren.

Vind jij het interessant om hierbij betrokken te zijn en een meer dan gewone bijdrage aan de EO te leveren?
Reageer dan door je CV en motivatiebrief te sturen aan [email protected].

Dit kan tot vrijdag 11 mei 2018. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Peter van der Bijl, vice-voorzitter van de Ledenraad ([email protected]).

De EO is een eigentijds mediabedrijf met de missie om het evangelie van Jezus Christus vorm te geven en bekend te maken in Nederland.