Icon--npo spotify youtube twitter facebook instagram whatsapp linkedin mail search arrow-right menu arrow down clock Icon video audio camera snapchat theme location

Een unieke 90 minuten uitvoering van de Matthäus Passion in Rotterdam Ahoy

 

Orkest en artiesten

Matthäus aan de Maas wordt begeleid door het Ars Musica Orkest onder leiding van dirigent Patrick van der Linden.

Dit orkest werkt sinds 2013 aan het prestigieuze meerjarenproject Bach aan het Woord en heeft reeds vele succesvolle concerten en televisieregistraties uitgevoerd.

Dirigent Van der Linden is artistiek leider van stichting Ars Musica, dirigeert in binnen- en buitenland en is actief als docent directie, zowel in cursusverband als in een eigen lespraktijk. Als docent is hij verbonden aan het Rotterdams Conservatorium.

De televisieregistratie is in handen van Job Robbers, genomineerd voor de DirectorsNL Award 2019 en zeer ervaren in grootschalige muziek en sportproducties.

Solisten

De muzikale cast van Matthäus aan de Maas bestaat uit Maria Fiselier, Maarten Koningsberger, Johannette Zomer, Fabio Trümpy en Raoul Steffani. “Dit zijn stuk voor stuk geweldige solisten die het verhaal van de Matthäus Passion op integere en indringende wijze kunnen vertellen”, zegt dirigent Patrick van der Linden. “Samen met koorleden uit heel Nederland en het Ars Musica Orkest zal het een overweldigende uitvoering worden”.