Icon--npo spotify youtube twitter facebook instagram whatsapp linkedin mail search arrow-right menu arrow down clock Icon video audio camera snapchat theme location

Matthäus aan de Maas gaat niet door

 

Matthäus aan de Maas gaat niet door

Als gevolg van de maatregelen van de Nederlandse overheid om de verspreiding van het coronavirus in te perken, gaat het EO-evenement Matthäus aan de Maas niet door. Bezoekers die tickets hebben gekocht krijgen hun geld automatisch teruggestort.

EO-directeur Arjan Lock: “We hebben vandaag moeten concluderen dat het evenement van zaterdag 21 maart niet door kan gaan. We begrijpen deze beslissing. Dit is natuurlijk vervelend voor al die mensen die er met groot enthousiasme aan gewerkt hebben en zich erop verheugd hebben. Maar we weten dat ook zonder ons evenement het verhaal van de Matthäus altijd doorgaat. Een verhaal dat door angst en verdriet heen uiteindelijk een hoopvol verhaal is. Het verhaal van Jezus waar we ons aan vast kunnen houden.”

FAQ - Veelgestelde vragen afgelasting

Waarom gaat het evenement niet door?

Als gevolg van de maatregelen van de Nederlandse overheid om de verspreiding van het coronavirus in te perken, gaat het EO-evenement Matthäus aan de Maas niet door.

Krijgen bezoekers hun geld terug?

Ja 

Hoe krijg ik mijn geld terug?

Bezoekers hoeven hiervoor niets te doen. Via ticketbureau Eventim, dat voor dit evenement de kaartverkoop organiseerde wordt het aanschafbedrag en de servicekosten teruggestort op de rekening waarmee de tickets zijn betaald.

Kan ik een gift maken van mijn ticket dat ik al betaald heb?

U bent van harte welkom om het geld dat u teruggestort krijgt, terug over te maken aan de EO.

Zijn er opnames van de repetitie waar ik aan heb meegedaan?

Helaas zijn er geen professionele opnames gemaakt van de repetities.

Komt er volgend jaar een nieuwe editie?

Dat is op dit moment nog niet bekend.

Is er over een alternatief nagedacht?

Helaas is er door de aard van het evenement geen alternatief mogelijk.

Wat wordt er uitgezonden nu de opnames niet doorgaan?

Dat is op dit moment nog niet bekend, de komende dagen wordt hier over besloten.

Had afgelasting voorkomen kunnen worden?

Nee, helaas niet. Het coronavirus verspreidt zich zo snel dat het onverstandig is om evenementen als Matthäus aan de Maas momenteel te organiseren.

Bij wie kan ik terecht voor meer informatie?

Als je vraag niet beantwoord wordt in deze 'Veel gestelde vragen' kun je contact opnemen met het klantcontactcentrum van de EO (035-2210022). Vragen die hierboven al beantwoord zijn, zullen via e-mail niet beantwoord worden.