Icon--npo spotify youtube twitter facebook instagram whatsapp linkedin mail search arrow-right menu arrow down clock Icon video audio camera snapchat theme location

Zing mee met het grootste muzikale werk ooit geschreven!

 

Over Matthäus aan de Maas

Matthaus aan de Maas | Rotterdam Ahoy | 2020

De Matthäus Passion brengt jaarlijks honderdduizenden Nederlanders in vervoering. Iedereen krijgt de mogelijkheid om voor één keer mee te zingen in dit epische klassieke werk! Maar let op: vol = vol.

In 2020 is het 150 jaar geleden dat in Rotterdam de Matthäus Passion voor het eerst in Nederland werd uitgevoerd. Inmiddels geniet dit beroemde werk een ongekende populariteit onder de Nederlanders. In dat jubileumjaar is er ook een eenmalige grote tv-special voor iedereen die houdt van zingen. Matthäus aan de Maas bevat alle hoogtepunten van de Matthäus Passion. De oorspronkelijke vier uur brengen we terug tot 90 minuten om dit klassieke werk voor een breed publiek aantrekkelijk te maken.

Het grote concert van Matthäus aan de Maas zal op zaterdag 21 maart 2020 plaatsvinden. Zet deze datum vast in je agenda! Overdag zal de generale repetitie zijn en ’s avonds het concert.