Icon--npo spotify youtube twitter facebook instagram whatsapp linkedin mail search arrow-right menu arrow down clock Icon video audio camera snapchat theme location

Matthäus aan de Maas gaat niet door

 

Matthäus aan de Maas gaat niet door

Als gevolg van de maatregelen van de Nederlandse overheid om de verspreiding van het coronavirus in te perken, gaat het EO-evenement Matthäus aan de Maas niet door. Bezoekers die tickets hebben gekocht krijgen hun geld automatisch teruggestort.

EO-directeur Arjan Lock: “We hebben vandaag moeten concluderen dat het evenement van zaterdag 21 maart niet door kan gaan. We begrijpen deze beslissing. Dit is natuurlijk vervelend voor al die mensen die er met groot enthousiasme aan gewerkt hebben en zich erop verheugd hebben. Maar we weten dat ook zonder ons evenement het verhaal van de Matthäus altijd doorgaat. Een verhaal dat door angst en verdriet heen uiteindelijk een hoopvol verhaal is. Het verhaal van Jezus waar we ons aan vast kunnen houden.”

Ode aan de Matthäus Passion

Matthäus aan de Maas; een unieke en toegankelijke uitvoering van de Matthäus Passion. In deze verkorte editie geniet je in 90 minuten van de mooiste delen uit de oorspronkelijke Duitse versie. Loek Peters verbindt als verteller de verschillende delen aan elkaar waardoor je toch het hele verhaal meekrijgt.

Laat je meevoeren door dirigent Patrick van der Linden, zijn Ars Musica Orkest, geweldige solisten én een groots koor met 800 zangers!

De muzikale cast bestaat uit Maria Fiselier, Maarten Koningsberger, Johannette Zomer, Fabio Trümpy en Raoul Steffani.