Icon--npo spotify youtube twitter facebook instagram whatsapp linkedin mail search arrow-right menu arrow down clock Icon video audio camera snapchat theme location

Welkom in de kerken van Dordrecht

Heb jij The Passion gezien? Was je er misschien zelf bij In Dordrecht? The Passion vertelt over het lijden, sterven en de opstanding van Jezus. Bekende artiesten hebben dit eeuwenoude verhaal in een nieuw jasje gestoken. 

De kerken en parochies van Dordrecht willen je graag nog meer aanbieden: wereldwijd vieren we als kerken namelijk zondag 21 april het Paasfeest. En jij bent van harte uitgenodigd in de kerken en parochies van Dordrecht.

Deelnemende kerken

Kom proeven wat het is om een kerkdienst bij te wonen. Op zondag 21 april organiseren deze Dordtse kerken, na The Passion, een speciale 'Kerkproeverij'. Bekijk hieronder op de kaart welke kerken hieraan meedoen. Zoom zo nodig in op de plaats Dordrecht: 

“The Passion komt naar Dordrecht, maar komt Dordrecht ook naar dé The Passion”
– ds. Paul Wansink, PKN Grote Kerk Gemeente, Dordrecht

Uitnodigen

Ga je zelf al naar de kerk? Denk dan eens na over wie je zou kunnen uitnodigen voor de Kerkproeverij - of bekijk het Inspiratiedocument met heel veel ideeëen en tips. Veel mensen wachten namelijk op een uitnodiging. Het blijkt dat mensen eerder naar de kerk gaan als ze met iemand mee kunnen. Een simpele uitnodiging kan het verschil betekenen!

The Passion kan een mooie aanleiding zijn om iemand uit te nodigen. Bekijk hier tips hoe je iemand kunt uitnodigen. 

Of gebruikt bij het uitnodigen een uitnodigkaart, zoals hiernaast te zien. Op de achterkant van deze PDF kun je de gegevens van jouw kerk invullen. Download het kaartje hier.

Wil jouw kerk de deuren ook openzetten na the Passion, maar staan jullie nog niet op de kaart? Meld jouw kerk dan hier aan.

The Passion

Nog vol van het verhaal van The Passion? Benieuwd waar het eigenlijk over gaat op Goede vrijdag en Pasen? Bekijk hier alles terug over The Passion.