Icon--npo spotify youtube twitter facebook instagram whatsapp linkedin mail search arrow-right menu arrow down clock Icon video audio camera snapchat theme location

Kerkproeverij voor kinderen

29 augustus 2017

Kerkproeverij biedt niet alleen een kans om volwassenen mee te nemen naar de kerk, kinderen kunnen uiteraard ook uitgenodigd worden.

Voorbereidend lesprogramma
Samen met zijn jeugdouderling maakte dominee Robert Stigter van de Protestantse Gemeente te Pijnacker en Delfgauw een lesprogramma voor de kinderkerk. Dit programma kan gebruikt worden om kinderen enthousiast te maken om een vriendje of vriendinnetje uit te nodigen voor Kerkproeverij. Het lesprogramma is hier te downloaden.

Ben je op zoek naar ideeën hoe kinderen voor Kerkproeverij uitgenodigd kunnen worden? Het dienstencentrum van de Protestantse Kerk heeft daar een aantal leuke suggesties voor gedaan. Ook deze zijn te downloaden.