Icon--npo spotify youtube twitter facebook instagram whatsapp linkedin mail search arrow-right menu arrow down clock Icon video audio camera snapchat theme location

Feestelijke kick-off van Kerkproeverij

24 augustus 2017

Op vrijdag 1 september aanstaande is er een feestelijke kick-off van Kerkproeverij in de St. Joriskerk in Amersfoort. Je bent met alle deelnemende kerken uit alle windrichtingen van harte uitgenodigd voor de aftrap van deze campagne!

Annemarie Pronk (Winnares van Heel Holland Bakt 2016) zal de spectaculaire Kerkproeverij-taart onthullen en Leo Fijen interviewt Dirk Gudde, voorzitter van de Raad van Kerken Nederland, over het ontstaan en het waarom van Kerkproeverij.

Voorbeelden
Ook zullen er voorbeelden van lokale kerken gedeeld worden die op ludieke wijze Kerkproeverij hebben opgepakt. Onder het genot van verse koffie van de Koffie Tuktuk kun je onder andere luisteren naar de inspirerende, creatieve woorden van Kees Posthumus over 'proeven in de Bijbel'. Verder kun je van live muziek en van de overheerlijke Kerkproeverij-taart genieten.

Heb je zin om te komen, te proeven en te delen van het goede? We hopen je vrijdag 1 september in de St. Joriskerk in Amersfoort te mogen begroeten! De kick-off begint om 11:00.