Icon--npo spotify youtube twitter facebook instagram whatsapp linkedin mail search arrow-right menu arrow down clock Icon video audio camera snapchat theme location

Gratis artikelen uit IDEAZ over Kerkproeverij

Download de artikelen hier

20 juni 2017

IDEAZ, het magazine van MissieNederland, besteedt veel aandacht aan Kerkproeverij. De artikelen bieden inspiratie, tips en verdieping. Zo bracht MissieNederland zelfs een gratis digitaal minimagazine uit waarin de grondlegger van Back-to-church-sunday, Michael Harvey, wordt geïnterviewd.

De artikelen zijn gratis hieronder te downloaden. Hoe meer kerkleden deze artikelen lezen, hoe beter je kerk is voorbereid op het Kerkproeverij-weekend. De inhoud spitst zich in deze fase vooral toe op het toerusten van gemeenteleden hoe je over die enge 'hobbel' heenstapt om op iemand af te stappen en diegene uit te nodigen.

Download de artikelen (pdf)