Icon--npo spotify youtube twitter facebook instagram whatsapp linkedin mail search arrow-right menu arrow down clock Icon video audio camera snapchat theme location

Gebruik gratis materiaal van Kerkproeverij

16 mei 2017

Downloads voor websites en drukwerk

Wil je voor de activiteiten van jouw kerk gebruik maken van het logo van Kerkproeverij of van ander materiaal dat is vormgegeven in de stijl van Kerkproeverij? Dat kan. We bieden het deelnemende kerken gratis aan.

Wij maken het kerken graag gemakkelijk om als deelnemende kerk naar buiten te treden. Daarom zijn er op de site van Kerkproeverij verschillende downloads te vinden. Zowel voor gebruik op websites als voor drukwerk is het logo van de Kerkproeverij in verschillende kleurvarianten ontworpen, met of zonder jaartal. 

In dezelfde stijl zijn posters gemaakt en zijn er uitnodigingen vormgegeven. We raden aan deze te laten drukken bij een drukkerij om zo de kwaliteit van het ontwerp te waarborgen. 

Ook kunnen kerken de introductievideo en ander beeldmateriaal downloaden vanaf de site van Kerkproeverij. In de komende periode zal er nog een tweede promovideo beschikbaar worden gesteld op de site, die kerken kunnen inzetten.