Icon--npo spotify youtube twitter facebook instagram whatsapp linkedin mail search arrow-right menu arrow down clock Icon video audio camera snapchat

Hoe doe jij mee?

We gaan iets nieuws doen! In het weekend van 9 en 10 september 2017. Alle kerken samen. Wat heel erg voor de hand ligt en wat we misschien al veel eerder hadden moeten doen. Wat in Engeland en de VS al jaren een bewezen succes is. Namelijk, gewoon iemand uitnodigen om mee te gaan naar de kerk. Om het geloof te 'proeven'. Want waarom zou je datgene wat voor jou waardevol is alleen voor jezelf houden? 

Maar het hangt van jou af, of jij het durft. Om op je collega, buurman, vriend, of familielid af te stappen en te zeggen: “Hé, ga je met me mee?” Gewoon voor een keertje. Wie weet welke uitwerking het gaat hebben. Het gaat om het uitnodigen, dat we dat weer leren. En inderdaad, misschien zegt diegene: ik kom niet. Maar dan hebben we de uitnodiging wel gedaan. En dat telt.

Intro Kerkproeverij

Intro Kerkproeverij

Wie nodig jij uit?

Wie nodig jij uit?

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de Kerkproeverij-nieuwsbrief! Hiermee blijf je maandelijks op de hoogte van het laatste nieuws rond de campagne. De eerstvolgende nieuwsbrief wordt medio augustus verstuurd. 

Kerkproeverij is een samenwerking van de Raad van Kerken, IZB en MissieNederland.
Mediapartners zijn KRO-NCRV en EO.