Icon--npo spotify youtube twitter facebook instagram whatsapp linkedin mail search arrow-right menu arrow down clock Icon video audio camera snapchat theme location

Welkom op de website van Kerkproeverij!

Wil je weer eens een kerkdienst bijwonen of ben je benieuwd naar de kerk, dan is Kerkproeverij een mooie kans. Dit is een toegankelijke en uitnodigende kerkdienst speciaal voor gasten. Daarna is er ruimte om elkaar te ontmoeten. Er wordt ook voor een hapje en een drankje gezorgd. Wees welkom!
Ga je zelf al naar de kerk? Denk dan eens na over wie je zou kunnen uitnodigen voor de Kerkproeverij. Veel mensen wachten namelijk op een uitnodiging. Van ons! Want het blijkt dat mensen eerder naar de kerk gaan als ze met iemand mee kunnen. Een simpele uitnodiging kan het verschil betekenen.

Deze kerken organiseerden al een Kerkproeverij in hun gemeente.

Video's

Waarom wil je iemand meenemen?

Hoe nodig je iemand uit?

'Ga je met me mee?'

Logo Kerkproeverij

Kerkproeverij is een landelijke campagne die kerken de gelegenheid biedt om gasten vrijblijvend uit te nodigen voor een kerkdienst.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief! Hiermee blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rond de campagne. Hij wordt maar een aantal maal verstuurd en je kunt je ook makkelijk weer afmelden als je dat wilt.

Kerkproeverij is een samenwerking van de Raad van Kerken, IZB en MissieNederland.
Mediapartners zijn KRO-NCRV en EO.