Icon--npo spotify youtube twitter facebook instagram whatsapp linkedin mail search arrow-right menu arrow down clock Icon video audio camera snapchat theme location

Kerkproeverij 2019: zaterdag 28 en zondag 29 september

Wil jij eens proeven wat het is om een kerkdienst bij te wonen? Dan is Kerkproeverij een mooie kans. Op zaterdag 28 en zondag 29 september doen veel lokale geloofsgemeenschappen hier aan mee en nodigen zij je bewust uit om te komen proeven. Kun je zolang niet wachten? Dan ben je natuurlijk ook door het jaar heen van harte welkom. Op deze pagina vind je de deelnemende kerken en gemeenten van de editie van afgelopen jaar.

Richting het laatste weekend van september vind je op deze website een overzicht met de deelnemers van 2019.

Ga je zelf al naar de kerk? Denk dan eens na over wie je zou kunnen uitnodigen voor de Kerkproeverij. Veel mensen wachten namelijk op een uitnodiging. Van ons!

Het blijkt dat mensen eerder naar de kerk gaan als ze met iemand mee kunnen. Een simpele uitnodiging kan het verschil betekenen. Doet jouw lokale geloofsgemeenschap ook al mee? Lees hier meer over Kerkproeverij.

Inspiratiedag 2019

Je bent van harte welkom op de Kerkproeverij Inspiratiedag met op het menu inspirerende toespraken van bijvoorbeeld hoogleraar en lekendominicaan Erik Borgman, maar ook praktische workshops over hoe je een gastvrije kerk kunt zijn én natuurlijk waardevolle ontmoetingen met mensen uit allerlei kerken en gemeenschappen. 

Updates over programma, sprekers melden we natuurlijk hier, maar ook op facebook.com/kerkproeverij2019.

Video's

Waarom wil je iemand meenemen?

Hoe nodig je iemand uit?

'Ga je met me mee?'

Logo Kerkproeverij

Kerkproeverij is een landelijke campagne die kerken de gelegenheid biedt om gasten vrijblijvend uit te nodigen voor een kerkdienst.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief! Hiermee blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rond de campagne. Hij wordt maar een aantal maal verstuurd en je kunt je ook makkelijk weer afmelden als je dat wilt.

Kerkproeverij is een samenwerking van de Raad van Kerken, IZB en MissieNederland.
Mediapartners zijn KRO-NCRV en EO.