Icon--npo spotify youtube twitter facebook instagram whatsapp linkedin mail search arrow-right menu arrow down clock Icon video audio camera snapchat

Welkom op de website van Kerkproeverij!

Hier lees je meer over uitnodigend kerk-zijn. In het weekend van 16 september 2018 doen kerken door heel het land mee met de jaarlijkse editie van Kerkproeverij: een toegankelijke kerkdienst speciaal voor gasten. Maar die gasten wachten nog op een uitnodiging. Van ons! Want het blijkt dat mensen eerder naar de kerk gaan als ze met iemand mee kunnen. Zeker als ze al een tijdje niet in de kerk zijn geweest óf zelfs nog nooit zijn gegaan. Een simpele uitnodiging kan dus het verschil betekenen. Doet jouw kerk al mee?

Video's

Waarom wil je iemand meenemen?

Hoe nodig je iemand uit?

'Ga je met me mee?'

'Ga je met me mee?'

Kerkproeverij is een landelijke campagne die kerken in het weekend van zaterdag 15 september en zondag 16 september 2018 de gelegenheid biedt om gasten vrijblijvend uit te nodigen voor een dienst.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief! Hiermee blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rond de campagne. Hij wordt maar een aantal maal verstuurd en je kunt je ook makkelijk weer afmelden als je dat wilt.

Kerkproeverij is een samenwerking van de Raad van Kerken, IZB en MissieNederland.
Mediapartners zijn KRO-NCRV en EO.