Icon--npo spotify youtube twitter facebook instagram whatsapp linkedin mail search arrow-right menu arrow down clock Icon video audio camera snapchat theme location

Gebruikerstest

Exclusief voorproefje!

Wij vinden het belangrijk dat we onze sites blijven verbeteren. Daar hebben we jou voor nodig! Wil je meedenken en je bijdrage leveren aan de nieuwe website van de EO? Meld je dan aan voor de gebruikerstest! Zo krijg je meteen een voorproefje van hoe de site zou kunnen worden...

Praktische informatie

Waar is het? Op locatie in het EO-gebouw!
Je wordt op de aangegeven datum hier bij de EO verwacht. Oude Amersfoortseweg 79, 1213 AC Hilversum. Let op: dit is dus niet een test die je thuis kunt doen, de test vindt plaats bij de EO.

Wat gaan we doen?
Je test een 'prototype' van de nieuwe website op een mobiele telefoon (van de EO). We zijn namelijk benieuwd of wat wij ontworpen hebben handig is voor jou. Het is niet nodig om technische vaardigheden te hebben. Oja, je hoeft je niet verbonden te voelen met de missie van de EO.

Wanneer kun je komen?
Tussen 10 september en 18 december 2019. Je kunt je beschikbaarheid zelf aangegeven in een kalender bij het aanmelden.

Hoelang duurt het?
De test duurt een klein uurtje. De gebruikerstest wordt met een videocamera opgenomen, maar deze opname wordt verwijderd na twee maanden en niet gedeeld met derden. De opname is bedoeld ter observatie.

Routebeschrijving EO-gebouw:
Routebeschrijving naar de EO.

Enthousiast geworden? Meld je dan aan!

Vul hieronder je gegevens in:

Gegevens

Vul hier jouw gegevens in waarop we je mogen benaderen: