Icon--npo spotify youtube twitter facebook instagram whatsapp linkedin mail search arrow-right menu arrow down clock Icon video audio camera snapchat

Prijswinnaars Kari Jobe bekend

Op 27 mei organiseert de EO een uniek concert met Kari Jobe én de allereerste kaarten zijn inmiddels vergeven aan drie prijswinnaars!

De winactie in het online magazine van de EO leverde al snel honderden reacties op waaruit duidelijk blijkt dat Kari Jobe ook in Nederland enorm populair is. Haar nummers spelen bij veel mensen een belangrijke rol tijdens zowel vreugdevolle als moeilijke momenten zoals bruiloften, doop, belijdenis, relatieproblemen, ziekte of het verlies van een dierbare. De kracht van haar muziek werd extra onderstreept door alle verhalen waaruit blijkt dat de muziek van Jobe zorgt voor verbinding in families, huwelijken en vriendschappen.

Tijdens het schrijven van haar nieuwste album ervaarde Jobe zelf ook zowel onbeschrijfelijke vreugde als onvoorstelbare pijn. Toch ontdekte ze door dit alles heen dat God onlosmakelijk trouw is, omdat ze leerde vertrouwen op God en de mooie, onzichtbare manieren waarop Hij naar ons hart zoekt. ‘’Hij heeft nooit beloofd dat het makkelijk zou zijn, maar wel dat Hij ons nooit zal verlaten of in de steek zou laten. God is altijd aan het werk in ons leven’’, zegt Jobe daarover.

Wil je meer horen van Kari Jobe en ben je niet één van de prijswinnaars? Goed nieuws: ook jij kan aanwezig zijn bij het concert, want vanaf donderdag 1 maart 10:00 uur gaan de tickets in de verkoop! We raden aan om snel te reserveren, omdat we verwachten dat het snel uitverkocht is.

De winnaars zijn schriftelijk op de hoogte gebracht.