Icon--npo spotify youtube twitter facebook instagram whatsapp linkedin mail search arrow-right menu arrow down clock Icon video audio camera snapchat theme location

Nationale Bijbelquiz

kersteditie

Nationale Bijbeltest

Wat hebben Tatjana Simic en moslima Esmaa Alariachi (Meiden van halal) met de bijbel? Is D66-politicus Boris van der Ham een bijbelkenner? Wat hebben design, opvoeding en royalty met de bijbel te maken? Vijf publieksgroepen, de Zeelieden, de Doodgravers, de Kickboksters, de Personal Coaches en de Corpsballen, en zes BN'ers gaan met elkaar de strijd aan. Voor het vijfde achtereenvolgende jaar onderwerpt de test Nederland aan 36 grappige, onverwachte en herkenbare vragen over de bijbel in de Nederlandse cultuur. Speel de test tijdens de uitzending live mee via de website en sms.

Dankzij jou

Veel programma's die de EO maakt, zijn mogelijk dankzij leden. Wil jij ook meedoen? Velen gingen jou al voor.
Samen voor een christelijk geluid in de media! Kijk wat jij kan doen: