Icon--npo spotify youtube twitter facebook instagram whatsapp linkedin mail search arrow-right menu arrow down clock Icon video audio camera snapchat theme location

Binnenkort een gloednieuwe app voor Bijbelpodcast Eerst dit!

In de nieuwste EO-Visie staat te lezen dat de Eerst dit-app al te downloaden is via de App Stores. Dat is bijna goed. We schaven en slijpen nog wat aan de laatste puntjes, want we willen natuurlijk dat alles perfect werkt. Dus nog heel eventjes wachten en houd de App stores in de gaten, want binnenkort kun je Eerst dit voortaan ook via onze eigen app beluisteren!

Eerst Dit is...

een dagelijkse bijbelpodcast van EO en IZB via WhatsApp voor thuis of onderweg.
Elke werkdag (ma - vrij om 6.00 uur 's ochtends) 7 minuten bijbellezing en overdenking. Luisteren helpt je om in je drukke leven te groeien in geloof in God en het volgen van Jezus. 

Meld je nu aan!

Zo abonneer je je op Eerst Dit

Direct abonneren via WhatsApp
Klik op de button hieronder en stuur direct en automatisch via WhatsApp een abonneeverzoek voor het dagelijks ontvangen van Eerst Dit. 
 

 

Handmatig
Zet 06 570 90 900 in je contactenlijst van je telefoon en stuur vervolgens via WhatsApp het volgende bericht naar dit nummer: Podcast Aan

Spotify
Klik hier en ga direct naar het Spotify-kanaal

Podcast-apps
Ga naar de podcast-apps van Android of Apple, zoek Eerst Dit en abonneer je daar.

 

Zo klinkt het

Sprekers en muziek

Bijbelpodcast Eerst Dit

Je herkent het vast wel. Je bent druk met je werk, gezin, sociale leven, sport en andere maatschappelijke activiteiten. Tijd om in de Bijbel te lezen schiet er snel bij in. Laat staan het nadenken over een goede en relevante toepassing. Daarin krijg je hulp van Eerst Dit, dé bijbelpodcast die je elke werkdag helpt om met God te leven en Jezus te volgen. 

Eerst Dit (van: "zoek eerst het koninkrijk van God") brengt de Bijbel tot klinken in jouw dagelijks leven. Dat doen we zo laagdrempelig mogelijk. Daarom wordt de podcast verstuurd via WhatsApp en is deze ook te beluisteren op Spotify en in podcast-apps op je telefoon. Elke werkdag staat er weer een nieuwe voor je klaar waarin je in zeven minuten geinspireerd wordt door een Bijbeltekst en een overdenking door één van de vijf sprekers. 

In vreugde, verdriet of alledaagse sleur, laat je elke keer weer verrassen hoe God tot je spreekt in Zijn Woord. 

Eerst Dit is een initiatief van de Evangelische Omroep en de missionaire organisatie IZB

Op Eerst dit zijn de privacyvoorwaarden van EO van kracht