Icon--npo spotify youtube twitter facebook instagram whatsapp linkedin mail search arrow-right menu arrow down clock Icon video audio camera snapchat theme location

Eerst Dit is...

een dagelijkse bijbelpodcast van EO en IZB via WhatsApp voor thuis of onderweg. Elke dag 7 minuten bijbellezing en overdenking. Luisteren helpt je om in je drukke leven te groeien in geloof in God en het volgen van Jezus. 

Vanaf maandag 3 december starten we. Meld je nu alvast aan!
 

Zo abonneer je je op Eerst Dit

Direct abonneren via WhatsApp
Klik op de button hieronder en stuur direct en automatisch via WhatsApp een abonneeverzoek voor het dagelijks ontvangen van Eerst Dit. 
 

 

Handmatig
Zet 0630138658 in je contactenlijst van je telefoon en stuur vervolgens via WhatsApp het volgende bericht naar dit nummer: Podcast Aan. 

Spotify
Zoek Eerst Dit op Spotify en abonneer je daar. 

Podcast-apps
Ga naar de podcast-apps van Android of Apple, zoek Eerst Dit en abonneer je daar.
 

Sprekers

Dagelijkse bijbelpodcast Eerst Dit

Eerst Dit is een dagelijkse bijbelpodcast voor mensen in het spitsuur van hun leven, met een drukke baan, gezin, sport, sociale contacten en de kerk. Tijd om dagelijks bijbel te lezen schiet er snel bij in. Laat staan het goed relevant kunnen maken. Deze podcast helpt om de Bijbel bij het dagelijks leven te betrekken en met een inspirerend en opbouwend woord aan het werk te gaan. Eerst Dit biedt een bijbeltekst en een korte overdenking. In zeven minuten. Op die manier willen we je helpen groeien in je geloof in God en het volgen van Jezus.