Icon--npo spotify youtube twitter facebook instagram whatsapp linkedin mail search arrow-right menu arrow down clock Icon video audio camera snapchat theme location

Gratis EO zomerkaarten

Welkom

14 maart 2019

“The Passion komt naar Dordrecht, maar komt Dordrecht ook naar dé The Passion”
– ds. Paul Wansink, PKN Grote Kerk Gemeente, Dordrecht

Wereldwijd vieren kerken op zondag 21 april het Paasfeest. Wil jij dat ook eens meemaken en proeven wat het is om een kerkdienst bij te wonen? Dan is de Kerkproeverij na The Passion een mooie kans. Op zondag 21 april doen veel Dordtse kerken hier aan mee een nodigen zij je bewust uit om te komen proeven.

Op deze pagina vind je de deelnemende kerken en gemeenten op het eiland van Dordt.

Wat is het verhaal van The Passion? Waar gaat het over op Goede vrijdag en Pasen?

Ga je zelf al naar de kerk? Denk dan eens na over wie je zou kunnen uitnodigen voor de Kerkproeverij. Veel mensen wachten namelijk op een uitnodiging. The Passion kan een mooie aanleiding zijn om iemand uit te nodigen.

Het blijkt dat mensen eerder naar de kerk gaan als ze met iemand mee kunnen. Een simpele uitnodiging kan het verschil betekenen. Doet jouw geloofsgemeenschap al mee met de Kerkproeverij na The Passion? Lees hier meer over Kerkproeverij.