Icon--npo spotify youtube twitter facebook instagram whatsapp linkedin mail search arrow-right menu arrow down clock Icon video audio camera snapchat

Van Napels naar Rome
In de voetsporen van Paulus o.l.v. Andries Knevel

Gegevens

Periode: 30 mei t/m 8 juni 2018
Aantal deelnemers: 50 - 100 deelnemers
Reissom: € 1.499,- o.b.v. volpension

Boek deze reis hier!

Heeft u vragen dan kunt u contact opnemen met ons via 035-6474707.

Reisprogramma

Tijdens deze tiendaagse reis door Italië onder leiding van Andries Knevel volgen we de apostel Paulus op het laatste deel van zijn reis naar Rome. Na zijn zeereis kwam hij aan land in Puteoli (het huidige Pozzuoli) en ging over de Via Appia naar Rome. Onderweg voerde zijn weg langs Tres Tabaerne en de Appiusmarkt om uiteindelijk in Rome te arriveren. Gedurende deze reis krijgen we een indruk van de afstanden die de apostel moest afleggen, de tijd waarin dit alles plaatsvond en van het zendingswerk, dat hij ook tijdens deze laatste reis mocht verrichten.

Klik hier voor het dag tot dag programma.

Kosten & voorwaarden

Reissom p.p.: € 1.499,- o.b.v. volpension
1-persoonskamertoeslag €150,-

Inbegrepen
- Heenvlucht Amsterdam - Napels met een overstap op Milaan, retourvlucht Rome - Amsterdam (Let op: vluchtgegevens zijn altijd onder voorbehoud en afhankelijk van de groepsgrootte kan het zijn dat de groep over meerdere vluchten wordt verdeeld.)
- Luchthavenbelasting en brandstoftoeslagen t.w.v. € 99,-
- Ruimbagage (23 kilo)
- Vervoer per comfortabele touringcar met airconditioning
- Verblijf o.b.v. volpension beginnend met diner op dag 1 en eindigend met ontbijt op dag 10, exclusief lunch dag 8
- 9 overnachtingen in goede middenklasse hotels o.b.v. een 2-persoonskamer met eigen bad/douche, toilet en airconditioning
- Alle excursies zoals in het programma beschreven: Pompei, Vesuvius, Flavisch theater (Pozzuoli), Castel Gandolfo, Synagoge en Joodse wijk, Catacomben S. Callisto, Vaticaans Museum
- Gids tijdens de excursiedagen
- In-ear headset
- Toeristenbelasting
- Fooien voor gids, chauffeur en hotelpersoneel
- Coördinatie van Beter Uit reizen
- Bijbelstudies van Andries Knevel
- Reisleiding van de Evangelische Omroep
- Administratiekosten

Niet inbegrepen
- Persoonlijke uitgaven en drankjes bij de maaltijden
- Niet genoemde/optionele excursies/activiteiten
- Eventuele reis- en/of annuleringsverzekering
- Eventuele verhoging van brandstoftoelagen
- Stichting calamiteitenfonds €2,50 per boeking

Voorwaarden
- Aangezien een reis vrij intensief is wordt er van deelnemers verwacht dat zij fysiek gezond, goed ter been en in staat zijn om zonder begeleiding op reis te gaan.
- Voor deelname aan een EO-Ledenreis is een lidmaatschap per persoon verplicht. Klik hier om online uw lidmaatschap te regelen of bel met 035-6474645.
- Deze reis wordt in opdracht van de EO uitgevoerd door Beter Uit. U gaat bij het reserveren een reisovereenkomst aan met Beter Uit. De algemene voorwaarden van deze reisorganisatie zijn van toepassing op deze reis.
- Deze reis heeft een gegarandeerd vertrek.
- Eventueel genoemde reisleiding en/of bijbelstudieleider zijn onder voorbehoud in verband met onvoorziene verplichtingen en/of (persoonlijke) omstandigheden.
- Programma, activiteiten en prijswijzigingen onder voorbehoud.

Accommodatie

Tijdens de reis verblijft u in onderstaande 3 of 4-sterren of vergelijkbare hotels:

Hotel La Lanterna in Villa Ricca (30 mei - 1 juni)
Het 3-sterren hotel heeft een groot restaurant en ligt aan de noordrand van Napels. Er is een bar/lounge. Het hotel is een goede uitvalsbasis om Napels en omgeving te bezoeken. De kamers zijn voorzien van een televisie en eigen badkamer met bad/douche en toilet.

Grand Hotel dei Cesari (1 juni - 4 juni)
Dit mooie 4-sterren hotel ligt direct aan de kust van de Tyrreense Zee en biedt een zwembad en een privé strand. Daarnaast heeft het hotel een eigen restaurant en bar. De kamers beschikken over douche of bad en toilet, TV, haardroger , zitje en airco.

Residenz Madri Pie (4 - 8 juni)
Dit is een bijzondere en populaire locatie in Rome. Dit mooie klooster hotel ligt naast het St. Pietersplein. Door deze uiterste centrale ligging zijn veel bezienswaardigheden op loopafstand gemakkelijk te bereiken. Alle kamers zijn voorzien van airco, telefoon, satelliet TV en badkamer met douche en toilet. Veel kamers hebben een balkon met zicht op de binnentuin en koepel van de St. Pieter. Het is eigendom van het Instituut Madri Pie di Nostra Signora della Sapienza, een religieuze orde, die werd gesticht in de 18e eeuw te Genua. Het doel is om jeugd van allerlei sociale achtergronden te onderwijzen. Tegenwoordig zijn de zusters vooral werkzaam in Peru. Een groot deel van de inkomsten van Residenza Madri Pie is bestemd voor het missiewerk in Peru. Met een verblijf in Madri Pie wordt dus indirect dit mooie werk gesteund! Het diner wordt gebruikt in een nabij het hotel gelegen restaurant.