Icon--npo spotify youtube twitter facebook instagram whatsapp linkedin mail search arrow-right menu arrow down clock Icon video audio camera snapchat

Blauw Bloed organiseert een unieke ledenreis naar London en Windsor. Samen met Royaltyverslaggever Jeroen Snel bezoeken we tijdens een 4-daagse reis de Britse hoofdstad en het nabijgelegen stadje Windsor. We bezoeken het Kensington Palace in Londen waar 26 van Diana’s meest iconische outfits tentoongesteld worden. Ook ontmoeten we tijdens de reis een Britse Royaltyverslaggever en Windsor Castle. Deze reis is uitstekend verzorgd. U reist per luxe touringcar naar Engeland en verblijft in een mooi 4-sterren hotel op basis van halfpension. Gaat u mee?

Maandag - 15 januari 2018
Via de diverse opstapplaatsen ontmoeten we elkaar in Zevenbergschenhoek. Hier wordt u verwelkomd met een kop koffie en een oranje tompouce. Vanuit hier vertrekt onze reis naar Groot- Brittannië. Per ferry varen we naar Dover in Zuid-Engeland vanwaar we reizen naar de hoofdstad, London. Onderweg staat een bezoek aan Leeds Castle, een van de voormalige koninklijke residenties van het Britse vorstenhuis, op het programma. Aansluitend rijden we naar ons hotel in Croydon. ’s Avonds genieten we van een heerlijk diner met een korte dagsluiting van onze reisleiding.

Dinsdag - 16 januari 2018
Goodmorning London! Vandaag bezoeken we Kensington Palace, het woon- en werkpaleis van prinses Diana. Na aankomst maken we, onder leiding van onze gids, een kennismaking met het paleis. Prinses Diana heeft hier ongeveer 15 jaar gewoond. Hoogtepunt is het bezoek aan de expositie, waar we de prachtige creaties kunnen bewonderen van Lady Di. Aan het einde van ons bezoek spreekt Jeroen Snel met een royaltyverslaggever van het Britse koningshuis en wordt ons meer verteld over het werk en leven aan het Britse Hof. Later op de dag brengen we een bezoek aan Harrods, het warenhuis waar prinses Diana regelmatig haar inkopen deed. We besluiten de dag met het bijwonen van de Evensong in de St. Paul’s Cathedral. Het is de kathedraal waar op 29 juli 1981 het huwelijk werd gesloten tussen prins Charles en prinses Diana. Vol indrukken van deze dag keren we terug naar ons hotel waar een heerlijk diner voor ons klaar staat.

Woensdag - 17 januari 2018
Vandaag reizen we naar het nabijgelegen Windsor, een werkelijk idyllisch stadje. Na aankomst bezoeken we Windsor Castle. Het is een van de residenties van het Britse Hof. De Britse koninklijke familie verblijft hier regelmatig. Het kasteel werd in 1070 gebouwd in opdracht van Willem de Veroveraar als verdedigingsburcht. Daarna is het aanzienlijk veranderd en uitgebreid naar de modernere noden van de tijd. Onder leiding van een gids ontdekken we dit prachtige kasteel. ’s Middags genieten we van wat vrije tijd in dit charmante stadje. Aan het einde van de middag keren we terug naar het hotel. ’s Avonds vertelt Jeroen Snel over zijn werk als Royaltyverslaggever van ons Koninklijk Huis.

Donderdag - 18 januari 2018
Goodbye England! We nemen afscheid van London en rijden naar Canterbury. Hier kunt u uw laatste inkopen nog doen. Maak een mooie wandeling langs de Weaver’s Houses of breng een bezoek aan de schitterende Canterbury Cathedral. We vervolgen onze reis naar Dover voor de overtocht naar Duinkerke. In Nederland besluiten we de reis met een afscheidsdiner, waarna we vol koninklijke indrukken weer terugreizen naar onze uitstapplaats.