Icon--npo spotify youtube twitter facebook instagram whatsapp linkedin mail search arrow-right menu arrow down clock Icon video audio camera snapchat

Ik zoek:

Snel naar
Promo

De scheiding van haar ouders levert fikse onrust op voor Emma. En dat kan ze er nou net niet bij hebben, want ze staat op het punt om Nederlands kampioen schieten te worden.

Uitzending gemist?

2Doc: Dead donkeys fear no hyenas
gisteren om 23:00 uur

2Doc: Dead donkeys fear no hyenas

Op het vliegveld van Addis Abeba is iets geks aan de hand: er wordt een vliegtuig volgeladen met voedsel bestemd voor rijke landen, terwijl een ander vliegtuig voedselhulp komt brengen.

Rail Away
gisteren om 19:55 uur

Rail Away

We reizen vanaf Toulouse in het dal van de Garonne naar Latour-de-Carol, tussen de toppen van de Pyreneeën.

Van Harte
gisteren om 17:55 uur

Van Harte

Frank neemt ons mee naar een Dabke Night. Op dit feest, georganiseerd door Syrische vluchtelingen, danst jong en oud, man en vrouw met elkaar de Dabke.


De EO bestaat 50 jaar! Dat vieren we graag samen met jou. Kijk op eo.nl/50jaar voor de verschillende jubileumactiviteiten, bekijk oude fragmenten op de tijdlijn of deel je mooiste EO-herinnering met ons. 

De Evangelische Omroep is ook actief op social media!
Volg ons en blijf zo op de hoogte van alle leuke dingen die we doen.

Bestel nu de Bijbel Dichtbij met gratis verzending!

Een prachtige nieuwe uitgave van de Bijbel in de Gewone Taal met uitleg en toepassingen. De Bijbel Dichtbij helpt je (opnieuw) om de Bijbel te begrijpen.

Ontvang gratis het EO-Magazine!

Schrijf je in en ontvang 7x per jaar het EO-Magazine. Bekijk hier gratis het laatste EO-Magazine!